Drømmerens inspirationskilde nummer 1

Selvom denne lille video med Natalie Goldberg allerede er repræsenteret her på bloggen under kategorien “Video-guru”, er jeg nødt til også at bringe den her.

Natalie Goldberg var den første forfatter, hvis bøger om skriveprocessen rørte mig helt fundamentalt. Og det gør de stadig. Jeg nærer nærmest en slags dyb taknemmelighed eller kærlighed til hende, som man kan ære og elske en mentor eller en åndelig vejleder, vil jeg tro. Natalie Goldberg er min første ægte kærlighed af denne art.

Ligegyldigt, hvor ofte jeg ser videoen nedenfor, får jeg en slags lykkeklump i maven. Hun formulerer, hvad skriften kan, og hvad den gør. Hun har integritet. Og så formulerer hun denne vibrerende ultra-sensitivitet, som kendetegner drømmerens væren i verden. Det gør mig så glad.

Så – her er den (igen). Jeg håber, den bevæger dig og glæder dig. Du fortjener begge dele.

Ps: “Banana Rose” er Natalie Goldbergs første roman, der indeholder en lang bilrejse til Taos, New Mexico. Her afholder hun forresten også writing retreats mv. Så, hvis der er en derude, som skal afsted eller måske HAR været der, vil jeg meget gerne høre om det!!!

4 kommentarer til “Drømmerens inspirationskilde nummer 1

Hvad tænker du?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s